Wednesday, October 18, 2006

Petang Yang Sedih...

Aku ada call umah pamili aku sebelum berbuka...

Dan aku rasa sungguh sedih ngan apa yang aku dengar...

Mungkin lebih baik aku rasa sesorang kat Miri ni...

Kalau aku balik pun mungkin tak menyenangkan hati...

Guys... terus terang aku cakap yang aku sekarang ni rasa down sangat... hu hu hu hu

Malas nak wat entry pepanjang.... tetiba rasa cam sesorang aje kat dunia ni...

3 comments:

halym said...

sabar Damit, Allah menguji sejauh mana keimanan kita..

ijat said...
This comment has been removed by a blog administrator.
vag said...

ye...sabar byk2..xsalu kita akan happy..xsalu kita akan sedih..

yg pasti..hadapi ngan penuh kesabaran