Thursday, October 19, 2006

Ucapan raya dari geng lama...

Sesambil aku belek-belek thread yang bersepah-sepah kat AMNet tadi, tetiba aku terjumpa satu thread yang masih belum direply oleh sesapa... agaknya salah board kot? Avatar itu nyata sungguh mengujakan aku...Dan aku gembira sekali membaca posting ni... bukan selalu dia online pun. Sesekali dia online, aku jadik happy. Terus aje aku reply... kepada Vagg, semoga kehidupan lebih berjaya dan semoga sukses di dalam peperiksaan yang bakal dihadapi. Vagg mengingatkan aku kepada keseronokan berporum di awal aku mengenal dunia porum. She's part of my beautiful memories... God bless sis! And Selamat Hari Raya di samping ayahanda tercinta...

1 comment:

VAGG said...

huhuhu...arini excited gile leh online dan lawat blog ko..yey yey..kehkeh

aku baru pas buat presentation tadik..lepas satu beban..

pasnih ada lagi 5 beban yg nunggu...smpaila 19hb depan. so sape2 yg nak ajak aku jalan2 cari makan ke hape ke...aku xterima.wakakaaa...except for hamid gurkha ngan cayangku damit je...kwangkwangkwang..kataku ala2 kontrol malu depan damit...wakakaka..

by the way...aku teruja gile tiap kali
leh online..bukan senang nak online..lawat kawan2lama..

emm...dunia porum dulu memang bes bagi aku...enjoy and free..dapat lak member2 yg leh buat lawak budus sesama...huhh....INDAHNYA DUNIAKU...

you're also part of my beautiful memories damitt...i lap u...huhu...tuh bukan aku taip...keskes

eheh..selamat hari raya..ayahku alhamdulillah cihat..cuma nampak cam nak lari2 je takut aku mintak duit raya...ujarku ala2 pitnah ...kehkeh..

BERKHIDMAT UNTUK NEGARA, vagg