Monday, September 18, 2006

Kisah Amanda...

SPESEL ENTRY...

Sebenarnya sebab memblog ni aku jadikan satu aktibiti kokurikulum ialah kerana aku jeles nengokkan seorang saudagar kepek yang telah menyalahgunakan blog untuk membuat keuntungan. Dah le meniaga tanpa lesen sah dari DBKL, bau kepek pun aku tak tercium... mencik taw? Lainlah kalau kasi aku sebungkus yang rega singgit tu ke? Lehlah aku mendiamkan diri... ekekekekeke.... Memandangkan saudagar kepek ni dah menangis-nangis suruh aku buat spesel entry, maka aku pun membuatlah satu entry mengenai Cik Amanda Sengal, saudagar kepek ubi gajah dari Senegal. Cik Manda @ Diamond ni boleh dijumpai merayau-rayau menjual kepek di beberapa buah kampung di alam siber. Dia boleh dijumpai dengan menunggang seekor zirafah bernama Alfonso Ronaldo Zidane yang baru saja putus susu. Zirafah peliharaan Cik Manda ni mempunyai bulu mata lentik dan lubang idung sebesar lubang idung Tuan Director Ahmad Nisfu... Dengan membawa guni kepek di belakang zirafah kesayangannya, Cik Manda akan menggunakan suara seksinya untuk menggoda orang ramai membeli kepeknya... Cik Manda adalah warga Senegal, memiliki kerakyatan Senegal, Chad, Ghana, Nigeria, Congo, Republik Aprika Tengah dan Papua New Guinea. Diberitakan kini Cik Manda dikatakan memiliki MyKad Malaysia palsu yang telah diperolehi dari seorang warga Bangladesh yang kini telah kaya raya setelah menjadi saudagar pembekal minyak attar kepada Mydin Mohamed & Sons. Kalau korang nak beli kepeknya, korang carik aje blognya... kat mana blognya? Cariklah sendiri... koser aku nak promote blog dia tu wakakakakak....

Manda... nak kepek....

Hu hu hu hu aku pun nak kepek Manda...

1 comment:

manda said...

hoh...ampesss...

jatuh saham i tawww...i yg inesen neh di katakan senegal...sgh kurang bulu...wakakaka....

aparah...dh citer psl kepek..pomot la kepek aku,...nak pree jek...kilang kepek pon leh tutup...wakakakkaa

damit yg sengal...

wakakakkaa